Om oss

 

Pr dato er vi : 40 ansatte – 32 stk rørleggere/lærlinger samt at vi er 8 personer i administrasjonen.
Rørfunn er sentralt godkjent i klasse 3 utførende (UTF), samt i klasse 2 prosjekterende (PRO)

Informasjon


Adresse

 • Rørfunn AS, PB 1673, 7430 Trondheim

Besøksadresse

 • Hoeggen Gård, Hoeggveien 66.

Eiere

 • Arvid Løberg
 • Kjell Evensen
 • Stig Schei
 • Bjørn Yngve Hernæs

Administrasjon


Daglig leder / Ingeniør


Nina Hagerup-Lyngvær

Regnskap / Økonomi / Administrasjon


Jorun Helen Nilsen

Ingeniør


Bjørn Yngve Hernæs

Service Leder


Arvid Løberg

Anlegg leder


Kjell Evensen

Industri leder


Stig Schei

Sekretær


Trine Brandt

  Etablering

  Rørfunn AS ble etablert i 1995 av Kjell Evensen, Arvid Løberg og Stig Schei og er i dag vokst til å bli en av Trondheim’s ledende rørleggerbedrifter innenfor sitt fagfelt.

  VISJONER OG MÅLSETNING

  Rørfunn AS skal være leverandør og entreprenør innen rørleggerfaget som skal dekke våre samarbeidspartnere, kunder etc, vedrørende krav og behov når det gjelder kvalitet, pris og leveringstid på våre tjenester.

  Rørfunn’s virksomhet skal være tilpasset markedet i størrelse og i arbeidsområder for å kunne oppnå best mulig resultat, vårt satsningsområde skal stort sett være Trondheim med omegn. Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold

  Rørfunn AS utfører sanitær-, varme-, kjøle-, trykkluft-, gass-, samt sprinkleranlegg for det private og det offentlige markedet. Rørfunn AS konkurrerer på markedet når det gjelder pris og kompetanse, ved hjelp av gode rasjonelle/kostnadsbesparende løsninger.

  Virksomheten omfatter, service, rehabilitering/fornying av bad, bolig/anleggs installasjoner, samt større komplekse teknisk industriprosjekter.
  Vi samarbeider med andre tekniske bedrifter (elektro/ventilasjon) når dette er nødvendig på større anlegg/prosjekter i totalentreprise konkurranser. Rørfunn AS bruker NRL’s utarbeidet kvalitetsplaner for prosjekter med hovedvekt på KS, HMS, organisasjon og egenkontroll.

  Rørfunn har lærlingeordning og er godkjent av Yrkesopplæringsnemnda som opplæringsbedrift. Våre leverandører og underentreprenører skal velges ut i fra kvalitet, leveringssikkerhet og servicegrad. Ansatte i Rørfunn har interessante og meningsfylt arbeidsoppgaver.

  Vi trives med det vi holder på med – vår arbeidsdag er spennende og meningsfylt.


  98 01 11 11
  post@rorfunn.no

  BESTILL RØRLEGGER

   Hva gjelder henvendelsen? (*)

   Gratis befaring?
   Ja

   Trenger du rørlegger?

   Kontakt oss i dag

   Kontakt