OM OSS

Totalleverandør av VVS
i Trondheim

I snart 30 år, har vi vært en av Trondheims ledende rørleggerbedrifter. Som totalleverandør av rørleggertjenester, kan vi tilby alt fra enkle serviceoppdrag til større prosjekter innen bolig, industri og næring. 

Vi er per i dag 39 ansatte, fordelt på rørleggere, lærlinger og administrasjon. Rørfunn har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 UTF Sanitær-, varme- og sprinkleranlegg og tiltaksklasse 3 PRO Sanitær- og varmeanlegg

Har du et prosjekt i tankene?
Bestill gjerne en gratis og uforpliktende befaring

Administrasjon

Nina Hagerup-Lyngvær

DAGLIG LEDER
INGENIØR

Jorun Helen Nilsen

PROSJEKT OG ADMINISTRASJON
LÆRLINGEANSVARLIG

Arvid Løberg

LEDER
SERVICEAVDELING

Stig Schei

LEDER
INDUSTRI OG ANLEGG

Robin Andemoe

SEKRETÆR

Arnt Hunstad Kalstad

PROSJEKTLEDER

Jonas Uv

PROSJEKTLEDER

Magnus Presthus Schei

PROSJEKTLEDER

Om Rørfunn AS

Etablering

Rørfunn AS ble etablert i 1995 av Kjell Evensen, Arvid Løberg og Stig Schei og er i dag vokst til å bli en av Trondheim’s ledende rørleggerbedrifter innenfor sitt fagfelt.

Visjoner og målsetning

Rørfunn AS skal være leverandør og entreprenør innen rørleggerfaget som skal dekke våre samarbeidspartnere, kunder etc, vedrørende krav og behov når det gjelder kvalitet, pris og leveringstid på våre tjenester.

Rørfunn’s virksomhet skal være tilpasset markedet i størrelse og i arbeidsområder for å kunne oppnå best mulig resultat, vårt satsningsområde skal stort sett være Trondheim med omegn. Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold

Rørfunn AS utfører sanitær-, varme-, kjøle-, trykkluft-, gass-, samt sprinkleranlegg for det private og det offentlige markedet. Rørfunn AS konkurrerer på markedet når det gjelder pris og kompetanse, ved hjelp av gode rasjonelle/kostnadsbesparende løsninger.

Virksomheten omfatter, service, rehabilitering/fornying av bad, bolig/anleggs installasjoner, samt større komplekse teknisk industriprosjekter.
Vi samarbeider med andre tekniske bedrifter (elektro/ventilasjon) når dette er nødvendig på større anlegg/prosjekter i totalentreprise konkurranser. Rørfunn AS bruker NRL’s utarbeidet kvalitetsplaner for prosjekter med hovedvekt på KS, HMS, organisasjon og egenkontroll.

Rørfunn har lærlingeordning og er godkjent av Yrkesopplæringsnemnda som opplæringsbedrift. Våre leverandører og underentreprenører skal velges ut i fra kvalitet, leveringssikkerhet og servicegrad. Ansatte i Rørfunn har interessante og meningsfylt arbeidsoppgaver.

Vi trives med det vi holder på med – vår arbeidsdag er spennende og meningsfylt.

Bestill gratis befaring

Har du behov for rørlegger? Bestill gratis og uforpliktende befaring